Herfstkampen

Ook in de herfst organiseren we SKT kampen! Voorheen ging het herfstkamp voor kinderen altijd een week weg en het herfstkamp voor tieners 4 dagen. Afgelopen jaar hebben we voor het eerst geëxperimenteerd met beide kampen 4 dagen weg, van zaterdag t/m dinsdag, en dat is eigenlijk heel goed bevallen! Zo heb je als je terug komt van kamp nog genoeg tijd om je huiswerk te maken en nog even bij te komen voor school weer begint.

Eigenlijk kun je van de herfstkampen hetzelfde verwachten als van de zomerkampen, alleen is het wat kouder en natter buiten en ben je dus wat meer binnen. Dat maakt het ergens ook wel lekker knus, vind je niet?
Bij mooi weer proberen we natuurlijk zo veel mogelijk buiten te zijn en reken er maar op dat we de bossen in gaan voor Levend Stratego, een speurtocht en bosspelen zoals het dierengeluidenspel, smokkelspel en lichthavenspel! Of misschien doen we deze herfst wel een spiksplinter nieuw bosspel?!

Het herfstkamp voor kinderen gaat dit jaar naar Het Boshuis in Driebergen. Dit kamphuis staat midden in de prachtige bossen van de Utrechtse Heuvelrug. In de buurt zijn een gezellig winkelcentrum, kinderboerderij, skelterbaan en zwembad te vinden. Weer of geen weer buiten, binnen zwemmen is altijd een goed idee!Het herfstkamp voor tieners gaat dit jaar weer naar De Hoge Distel in Helvoirt! De omgeving is heel rustig en bosrijk en op steenworp afstand ligt het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. En, wees maar gerust, deze keer hoef je niet te fietsen maar ga je gewoon lekker met de bus!