Bestuur


Uiteraard heeft SKT, zoals dat hoort bij een stichting, een bestuur. Vanzelfsprekend behoren hier een voorzitter, secretaris en penningmeester toe maar binnen het bestuur van SKT worden ook een aantal andere rollen vervuld. Zo schuiven bij bestuursvergaderingen ook de coördinatoren van de verschillende kampen aan en houden zij het bestuur op de hoogte van de stand van zaken rondom de voorbereidingen, uitvoeringen en evaluaties van de kampen. Benieuwd wie het bestuur van SKT bekleden en wat zij daar doen? Check het snel hieronder!

Eind 2020 kreeg ik de mogelijkheid om voorzitter te worden. En wat is het ontzettend leuk om te doen! Wie had ooit gedacht dat dat kleine blonde, 7-jarige jongetje, wat voorheen eerst op kamp ging in de jaren '80, jaren later dit verhaal zou schrijven!

 

Ik koester de vele leuke herinneringen aan mijn tijd als deelnemer en later als leiding en dat geeft me ook de motivatie om samen met al die vrijwilligers elk jaar weer onze kampen te organiseren en uit te voeren. 

Want ik gun de kinderen en tieners van nu, ook van die herinneringen! Het is mooi om de jeugd te zien lachen en genieten en daar geniet ik dan weer van. 

Af en toe zet ik even een andere SKT pet op want, naast het voorzitten, ben ik, samen met een groepje enthousiaste vrijwilligers, verantwoordelijk voor al het materiaal (en we hebben best veel mooi materiaal!) en coördineer ik het jongerenkamp. 

 

Ik ben er trots op om bij deze club vrijwilligers te horen die samen al zoveel mooie herinneringen hebben gemaakt en hopelijk nog vele jaren gaan maken. Want kamp dat moet beleefd hebben! 

 

Robin Verduyn

Hallo ik ben Jimi van Pelt!

 

Ik ga al sinds kleins af aan met veel plezier mee als deelnemer op kamp. Toen ik 16 was vroegen ze me mee als leiding op het kinderkamp door een tekort aan leiding vanwege corona. Hier heb ik het ontzettend naar mijn zin gehad, na 2 jaar leiding te zijn geweest van het kinderkamp ben ik doorgestroomd naar het tienerkamp.

 

Naast de kampen in de zomer en herfst ben ik ook sinds mijn 14e betrokken bij de materiaal commissie en vanaf 2023 ook bestuurlijk betrokken vanuit de materiaal commissie en doe dit met veel plezier!

 

Groetjes, Jimi van Pelt


Hoi! Mijn naam is Sid en ik ben sinds 2022 penningmeester van SKT.

 

Ik heb al veel kampen meegemaakt met zowel SKT als SKK, in het begin als leiding en de laatste jaren als kok, samen met Cees op het jongerenkamp.

 

In het dagelijks leven werk ik in de ICT consultancy en doe ik nog vanalles erbij. Voor SKT heb ik naast het penningmeesterschap ook ICT in mijn portefeuille, maar spring daar waar nodig ook bij andere zaken bij. Want dit is gewoon een geweldige stichting die ik altijd een warm hart toedraag!

Van mijn 7e tot mijn 17e ging ik als deelnemer mee met de zomer- en herfstkampen van SKT. Op mijn 18e was er een plekje om mee te gaan als leiding bij het kinderkamp. Na 2 jaar ontzettend leuke kinderkampen te hebben gedaan heb ik de overstap gemaakt naar het tienerkamp zomer en ben hier a een aantal jaar gaan coördineren. De laatste jaren ben ik ook te vinden op het herfst4daagse en jongerenkamp


Sinds een aantal jaar ben ik, naast het leiding zijn op de kampen, ook bestuurlijk betrokken. Ik heb meerdere taken gehad inmiddels zoals,  het beheren van het materiaal, het onderhouden van de website en Facebookpagina en maken van de nieuwsbrief. Deze taken heb ik inmiddels ook weer naast mij neergelegd en ga vanaf heden de aanmeldingen aannemen en verwerken.  


Sinds jongs af aan ga ik al mee met het SKT-kamp. Ik ben van mijn 7 e tot mijn 17 e mee geweest als deelneemster en was hier zo enthousiast over dat ik mij gelijk heb aangemeld om mee te gaan als leiding. Een jaar zonder kamp kan ik mij gewoon niet voorstellen! Naast kamp werk ik ook als leerkracht in het basisonderwijs. De ervaring die ik hierbij heb opgedaan valt goed samen met het begeleiden van een kamp. Ik ben 4 jaar met veel plezier mee geweest als leiding op het kinderkamp, met zowel de zomer- als de herfstkampen.

 

Vanaf 2023 ben ik ook bestuurlijk betrokken bij de stichting. Ik wil mij graag inzetten voor SKT. Ik ga mij buigen over verschillende taken, zoals het onderhouden van de website, het posten op de sociale media en het maken van de nieuwsbrief.

Hoi, mijn naam is Esther van der Steeg-Kruys, 45 jaar en ik ben sinds november bestuurslid van SKT.  Al vanaf mijn zesde jaar ga ik mee op kampen van SKT. Het startte ooit met de pinksterweekenden van de donderdagavondclub van Cees Romein en daarna volgde de kampweken in de zomer. Vanaf mijn 18e t/m mijn 30ste ben ik mee geweest als kampleiding en in diezelfde periode was ik ook al bestuurslid.

 

Na een aantal jaren pauze waarin ik samen met mijn man Marc 3 prachtige kinderen heb gekregen werd ik onlangs benadert om opnieuw de rol van bestuurslid op te pakken. Dat doe ik heel graag want ik draag SKT en de kampen een warm hart toe. Bovendien gaat onze dochter Floor alweer jaren met veel plezier mee op kamp. 

 

In het dagelijks leven werk ik als manager bij Horizon jeugdzorg en in mijn vrije tijd geniet ik van het werken in mijn moestuin. Verder lees en zwem ik graag. Een druk leven dus maar ik maak graag tijd en energie vrij om mij voor SKT in te zetten en ik ben blij om als bestuurslid aan de slag te mogen gaan. 

 

Hallo, ik ben Bas Herselman. Ik ben bestuurslid van SKT en houd me bezig met het transport en onderhoud van de kampen, maar ook onderhoud van het kookmateriaal. Ook onderhoud ik onze containers en aanhanger aan de Maeterlinckweg. Samen met Tom en diverse anderen doe ik ieder jaar de kalender verkoop. Daarnaast organiseer ik jaarlijks de collecte voor Jantje Beton en loop ik zelf ook mee.


Hartelijke groet, Bas Herselman.