Herfstvierdaagse

Omdat we na de zomerkampen nooit een heel jaar kunnen wachten tot we weer op kamp mogen, organiseren we in de herfst ook een SKT kamp! Afhankelijk van hoeveel aanmeldingen er zijn wordt het één gezellig groot kamp met kinderen en tieners van 7 t/m 14 jaar, of twee kampen opgesplitst van 7 t/m 11 en van 12 t/m 14 jaar. Eén ding is zeker; in de herfst gaan we op een vierdaagse!
Zo heb je als je terug komt van kamp nog genoeg tijd om je huiswerk te maken en nog even bij te komen voor school weer begint. Je vertrekt op zaterdagochtend en bent dinsdagavond weer thuis. Eigenlijk kun je van de herfstvierdaagse hetzelfde verwachten als van de zomerkampen, alleen is het wat kouder en natter buiten en ben je dus wat meer binnen. Dat maakt het ergens ook wel lekker knus, vind je niet?
Bij mooi weer proberen we natuurlijk zo veel mogelijk buiten te zijn en reken er maar op dat we de bossen in gaan voor Levend Stratego, een speurtocht en bosspelen zoals het dierengeluidenspel, smokkelspel en lichthavenspel! Of misschien doen we deze herfst wel een spiksplinter nieuw bosspel?!

In 2022 gaat de Herfstvierdaagse voor kinderen van 7 t/m 11 jaar naar een gloed nieuwe locatie in Best. Het ligt midden in de bossen van Best en vlak bij het recreatie gebied de Vleut. Op het terrein is een kampvuur kuil die zicht uitstekend kan verlenen voor een avond met kampliedjes en warme chocolade melk. In 2022 gaat de Herfstvierdaagse voor de tieners van 11 t/m 14 jaar naar een gloed nieuwe locatie in Loon op Zand, namelijk een kampeer boerderij! Het ligt tussen het prachtige bos gebied, de duinen en natuurgebied Huis ter Heide. Op de boerderij is er ook van alles te doen, zo zijn er voetbaldoelen, een basketbalnet, een volleybalnet en een speeltuin aanwezig.