Herfstvierdaagse

Omdat we na de zomerkampen nooit een heel jaar kunnen wachten tot we weer op kamp mogen, organiseren we in de herfst ook een SKT kamp! Afhankelijk van hoeveel aanmeldingen er zijn wordt het één gezellig groot kamp met kinderen en tieners van 7 t/m 14 jaar, of twee kampen opgesplitst van 7 t/m 11 en van 12 t/m 14 jaar. Eén ding is zeker; in de herfst gaan we op een vierdaagse!
Zo heb je als je terug komt van kamp nog genoeg tijd om je huiswerk te maken en nog even bij te komen voor school weer begint. Je vertrekt op zaterdagochtend en bent dinsdagavond weer thuis. Eigenlijk kun je van de herfstvierdaagse hetzelfde verwachten als van de zomerkampen, alleen is het wat kouder en natter buiten en ben je dus wat meer binnen. Dat maakt het ergens ook wel lekker knus, vind je niet?
Bij mooi weer proberen we natuurlijk zo veel mogelijk buiten te zijn en reken er maar op dat we de bossen in gaan voor Levend Stratego, een speurtocht en bosspelen zoals het dierengeluidenspel, smokkelspel en lichthavenspel! Of misschien doen we deze herfst wel een spiksplinter nieuw bosspel?!

De herfstvierdaagse gaat in 2019 weer naar het Klokkenberghuis van De Klokkenweide in Loon op Zand. Deze kamplocatie ligt vlakbij het Witte Kasteel en dichtbij de bossen van de Loonse en Drunense duinen. Naast het kamphuis ligt een speeltuin en een groot voetbalveld, kortom, er valt genoeg te beleven!


De herfstvierdaagse van 2019 is volgeboekt! Aanmelden voor dit kamp is helaas niet meer mogelijk.

Wil je volgend jaar zeker zijn van een plekje? Het is al mogelijk je aan te melden voor de herfstvierdaagse van volgend jaar! Scroll voor meer informatie naar beneden en meld je snel aan want vol is vol.In 2020 gaat de Herfstvierdaagse weer naar het Boshuis in Driebergen! Midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug ligt dit kamphuis van YMCA Nederland. In de buurt zijn een gezellig winkelcentrum, kinderboerderij, skelterbaan en zwembad te vinden.