Herfstvierdaagse

Omdat we na de zomerkampen nooit een heel jaar kunnen wachten tot we weer op kamp mogen, organiseren we in de herfst ook een SKT kamp! 
Zo heb je als je terug komt van kamp nog genoeg tijd om je huiswerk te maken en nog even bij te komen voor school weer begint. Je vertrekt op zaterdagochtend en bent dinsdagavond weer thuis, tenzij anders aangegeven. Eigenlijk kun je van de herfstvierdaagse hetzelfde verwachten als van de zomerkampen, alleen is het wat kouder en natter buiten en ben je dus wat meer binnen. Dat maakt het ergens ook wel lekker knus, vind je niet?
Bij mooi weer proberen we natuurlijk zo veel mogelijk buiten te zijn en reken er maar op dat we de bossen in gaan voor Levend Stratego, een speurtocht en bosspelen zoals het dierengeluidenspel, smokkelspel en lichthavenspel! Of misschien doen we deze herfst wel een spiksplinter nieuw bosspel?!

In 2023 gaat de Herfstvierdaagse voor kinderen van 7 t/m 11 jaar naar de Trappershorst in Oosterbeek. Een kamphuis waar we al jaren graag komen! Het huis ligt aan de rand van een prachtig bos waar een potje levend stratego uitstekend gespeeld kan worden. Achter het huis liggen voetbal velden waar we gebruik van mogen maken voor leuke veld spelen! Dit jaar zullen we van zaterdagavond t/m woensdagmiddag hier verblijven.